Berksan ve Sinan Akçıl güç birliği ilan etti!

Sinan Akçıl, ilk kez ticarete atıldı. Şarkıcı, Marmaris’te hem plaj hem de gece kulübü olarak hizmet verecek bir mekan açmaya hazırlanıyor...

Berksan ve Sinan Akçıl güç birliği ilan etti!
Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre tatil bölgelerinde plaj açan ünlüler kervanına Sinan Akçıl da katıldı. Hadise, Hande Yener ve Berksan’ın adımlarını takip eden şarkıcının adresi ise farklı olacak.

Akçıl, Bodrum’da hizmet veren meslektaşlarının aksine yeni mekanını Marmaris’te açacak. Şimdiden hazırlıklara başlayan müzisyen, iş adamı Ercan Torunoğulları’yla ortak olacak.

700 kişi kapasiteli mekanın işletmeciliğini Akçıl’ın menajeri Tülay Özçelik üstlenecek. Hem plaj hem de gece kulübü olarak hayata geçirilecek projenin mayıs ayı ortalarında bitmesi planlanıyor. İstanbul - Marmaris arasında mekik dokuyacağı öğrenilen şarkıcı, ilk defa ticarete atıldığı için tüm çalışmaları titizlikle inceliyor. Mekan, önümüzdeki yaz konuklarını ağırlayacak.

Berksan yardım edecek

Önceki akşam Asmalımescit’te bulunan Çilek adlı mekanının yeni sezon açılışını yapan Berksan, “Sinan geçenlerde beni aradı. Kendisine dekorasyondan işletmeye kadar yardımcı olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu. 

Berksan ve Sinan Akçıl güç birliği ilan etti!