Berrak Tüzünataç'a Birkan Sokullu'yu unutturan aşk

Geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Berrak Tüzünataç, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Karşısında basın mensuplarını gören Tüzünataç, panikledi.

Berrak Tüzünataç'a Birkan Sokullu'yu unutturan aşk
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yaklaşık olarak 3 senedir birliktelik yaşadığı Birkan Sokullu'dan ayrılan Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisiyle gecelerde görüntülendi. Tüzünataç, önceki gece İstanbul Nişantaşı’nda yer alan bir mekanda eğlencedeydi. Gece yarısı mekandan çıkacağı sırada gazetecilerin olduğunu öğrenen oyuncu, görüntü alınmaması için basın mensuplarının mekandan uzaklaştırılmasını istedi.

IŞIKLARDA YAKALANDILAR

Mekan çıkışında yeni erkek arkadaşıyla birlikte taksiye binen Berrak Tüzünataç’ın keyfi, taksinin Dolmabahçe ışıklarda durduğu sırada patlayan flaşlarla kaçtı. Yanında oturan erkek arkadaşı başını öne eğerek görüntü alınmaması için çaba sarf etse de başarılı olamadı. Öfkeli oyuncu gazetecilere, “Ne oldu şimdi he? Çektiniz de ne oldu?” diyerek tepki gösterdi.

Etiler yönüne devam eden ve bir sitenin içine taksiyle giren çift, güvenliğe talimat vererek gazetecilerin içeriye girmesini engelledi.

Berrak Tüzünataç'a Birkan Sokullu'yu unutturan aşk