Beşiktaş:2 - Karabükspor:1

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 28. hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u uzatmada bulduğu golle 2-1 mağlup etti. İki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Beşiktaş:2 - Karabükspor:1
CİHAN'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın sahasının inşaat çalışmaları devam ettiği için Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Beşiktaş, 25. dakikada Atiba Hutchinson'ın golüyle öne geçerken, galibiyeti getiren gol ise 90+6. dakikada Cenk Tosun'dan geldi. Kardemir Karabükspor'un tek golünü ise 79. dakikada Musa Çağıran kaydetti.

Kardemir Karabükspor'da kaleci Boy Waterman ceza sahası dışında topu elle oynadığı için 42. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Beşiktaş'ta ise 58. dakikada savunma arkasına sarkan Ahmet İlhan Özek'i, faulle durduran Necip Uysal, hakem Bülent Yıldırım tarafından son adam gerekçesiyle kırmızı kart oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 61 yaparak gol averajıyla liderliği devraldı. Kardemir Karabükspor ise 21 puanla 17. sırada kaldı.
Konular Spor Haberleri