Beşiktaş: 4 - Çaykur Rizespor: 1

Beşiktaş - Çaykur Rizespor özet izle... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş: 4 - Çaykur Rizespor: 1
İHA'nın haberine göre Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, 4-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Siyah - Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri Mustafa Pektemek (2), Fink (kendi kalesine) ve Vagner Love kaydetti. Çaykur Rizespor'un tek golünü ise Enzo Roco (kendi kalesine) attı.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma bir penaltı atışından yararlanamadı.

RİZESPOR 9 KİŞİ TAMAMLADI

Çaykur Rizespor mücadeleyi 9 kişi tamamladı. Karadeniz ekibinde Orhan Ovacıklı 10. dakikada, Saadane ise 61. dakikada kırmızı kart gördü.

Adriano 8 maç sonra 11'de

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Adriano, Rizespor mücadelesinde ilk 11'de başladı. 8 maç aradan sonra ilk 11'de bir maça çıkacak olan Brezilyalı futbolcu, son olarak 5. haftada oynanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 89. dakikada oyuna dahil olmuştu. Bursaspor maçının ardından sahaya ilk 11'de çıkmayan Adriano, 4 lig ve 3 Avrupa Ligi karşılaşmasında ise forma giymedi.

Pektemek, 11'de çıktığı ilk maçta 2 gol attı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Rizespor'u konuk eden Beşiktaş'ta karşılaşmanın 3. dakikasındaağları havalandıran Mustafa Pektemek, Güneş döneminde ilk 11'de sahaya çıktığı ilk lig maçında gol attı.

Beşiktaş'ta Rizespor maçına ilk 11'de başlayan Mustafa Pektemek, Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından ilk kez bir lig maçında 11'de sahaya çıkarken, henüz maçın 3. dakikasında fileleri havalandırmayı başardı. Maçın başında Quaresma'nın sağ kanattan gönderdiği pasta kale sahası önünde topla buluşan 30 yaşındaki futbolcu, topuğuyla yaptığı vuruşla takımını öne geçiren isim olmuştu. İlk yarıda dakikalar 40'ı gösterdiğinde bir kez daha sahne alan 30 yaşındaki futbolcu, yine Quaresma'nın ortasında farkı 2'ye çıkaran futbolcu oldu. Son olarak geçtiğimiz sezonun 33. hafta karşılaşmasında ligde gol sevinci yaşayan Mustafa Pektemek, siyah-beyazlıların Osmanlıspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelede göğsüyle gol atmıştı.

Quaresma, Başakşehir'de yok

Beşiktaş'ın Rizespor'u konuk ettiği karşılaşmanın 31. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Ricardo Quaresma, cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ta Quaresma, Başakşehir maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Rizespor maçına kart sınırında çıkan Portekizli yıldız futbolcu, mücadelenin 31. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü. Quaresma, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Başakşehir mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.
Konular Spor Haberleri