Beşiktaş'ta mutlu son yakın!

Beşiktaş, Brezilyalı sağ bek Rafael için Olympique Lyon ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah beyazlılar, forvette ise son olarak Sporting Lizbon'da forma giyen Hollandalı golcü Bas Dost üzerine yoğunlaştı. Beşiktaş, bu iki mevkiinin ardından 10 numara sorununu çözecek.

Beşiktaş'ta mutlu son yakın!
Sabah Gazetesi'nden Uğur Çem'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarına Ramazan Bayramı sonrası hız vererek, görüşülen isimleri resmileştirecek. İlk etapta sağ bek ve forvet sorununu çözmeyi planlayan siyah-beyazlılar, bu iki mevkii konusunda önemli adımlar attı. Sağ bek için Rafael ve kulübü Lyon'la anlaşmaya varan Başkan Orman ve ekibinin, bu transferi hafta içinde açıklaması bekleniyor. Beşiktaş, oyuncuyla üç yıllığına el sıkışırken, Lyon'u da 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında ikna etti. Forvette ise daha önceki dönemlerde gündeme gelen Bas Dost yeniden listeye dahil edildi. Sporting Lizbon'la sözleşmesini fesheden Hollandalı oyuncu ile temasa geçen yönetim, görüşmelerde önemli bir mesafe kat etti. Beşiktaş, sağ bek ve forvet transferlerinin ardından 10 numaraya yoğunlaşacak.

TÖRE ARA KAPATIYOR

Geçirdiği ağır sakatlıklar nedeniyle 2017-18 sezonunda sadece 9 dakika oynama şansı bulan Gökhan Töre tatilde boş durmuyor. Formasına kavuşmak için sabırsızlanan yıldız futbolcu, bireysel antrenör eşliğinde güç ve kondisyon çalışmaları yaparken, durumu hakkında sık sık Şenol Güneş'e bilgi veriyor. Töre'nin, 26 Haziran'da başlayacak yeni sezon çalışmalarına hazır bir şekilde gelmeyi hedeflediği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri