Bestemsu Özdemir aşk iddiasını avukatı aracılığıyla yalanladı

Şimdilerde 'Meryem' adlı dizide izlediğimiz 26 yaşındaki oyuncu Bestemsu Özdemir, avukatı aracılığıyla Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığına dair iddialara açıklık getirdi.

Bestemsu Özdemir aşk iddiasını avukatı aracılığıyla yalanladı
Sözcü'de yer alan habere göre bundan sadece birkaç gün önce oyuncu Çağatay Ulusoy ve Bestemsu Özdemir’in Emirgan’da bir mekanda birlikte eğlendiğine dair haberler yapılmış ve bir magazin programında masaya yatırılan konu ikilinin aşk yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasına kadar götürülmüştü.

Uzun bir süredir beraber olduğu oyuncu Can Yaman’la olan birlikteliğini kısa bir süre önce bitiren Bestemsu’nun yalnız olması da bu ilişkinin gerçekten yaşanıyor olabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Taraflardan Bestemsu Özdemir bu aşk haberleriyle ilgili yalanlamayı olaydan birkaç gün sonra avukatı vasıtasıyla yapmayı tercih etti.

BESTEMSU AVUKATI ARACILIĞIYLA YALANLADI

İşte güzel oyuncu Bestemsu Özdemir’in o açıklaması:

“Son günlerde, müvekkilim Bestemsu Özdemir ve yakın dostlarıyla yakıştırmalar yapılmak suretiyle asılsız haberler yapıldığını üzülerek görmekteyiz. Yapılan habelerde, müvekkil ve yakın dostları, zaman, mekan ve içerik olarak gerçekliği olmayan anlatımlara konu edilmekte; bu anlatımlar, haberin görmesi umut edilen ilgi düzeyinde kaleme alınarak haberleştirilmekte ve yorumlanmaktadır. Ülkemizin halihazırda bulunduğu bu önemli süreçte, konusu ne olursa olsun, doğru olanı ‘haber verme’ çabası içerisinde olan kıymetli tüm basın mensuplarını tenzihle, gerçeği yansıtmayan, özü saptırılmış olayları ‘haber yapma’ çabası içinde olan herkese, her kuruma üzüntülerimizi arz eder, müvekkil hakkında yapılan ve gerçekliği olmayan bu tür haberlerin işbu açıklamamızdan sonra yayınlanmaya devam etmesinin haksız eylemin devam niteliği taşıyacağını, yasal her türlü talep, dava ve şikayet hakkımız saklı kalmak kaydıyla, ilgililere ve kamuonuya saygıyla bildiririz.”

Bestemsu Özdemir aşk iddiasını avukatı aracılığıyla yalanladı