Beykoz'da korkunç kaza!

İstanbul Beykoz’da yolcu indirmek için duran otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Beykoz'da korkunç kaza!
CİHAN'da yer alan habere göre kaza, Kavacık-TEM Bağlantı Yolu Rüzgarlıbahçe Köprüsü altında meydana geldi. İddialara göre, Riva istikametine gitmekte olan Murat Yıldız (36) yönetimindeki 34 HR 3363 plakalı otomobil yolcu indirmek için sağ şeritte durdu. Aynı istikamette ilerleyen Ali Mert’in kullandığı 34 FG 7685 plakalı otomobil de duran otomobile arkadan çarptı. Kontrolden çıkarak karşı yöne geçen otomobil duvara çarparak durabildi. Ali Mert araçta sıkışırken diğer otomobilde bulunan sürücü Murat Yıldız, Mert Şimşek (41) ve İsmail Sümbül de (51) yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza adresine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, araçlardaki yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Murat Yıldız, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sebebiyle yol bir süreliğine çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Görgü tanıkları, öndeki otomobilin yolcu indirmek için durduğunu, arkadan gelen aracın da ona çarptığını iddia etti.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.