Beyoğlu'nda kan davası infazını polis engelledi

İstanbul Beyoğlu'nda aynı köyden oldukları belirlenen ve 2017 yılında meydana gelen bir öldürme olayıyla aralarında kan davası başlayan 2 ailenin kanlı infazını polis engelledi.

Beyoğlu'nda kan davası infazını polis engelledi
Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi'nde cumartesi gecesi saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda; silahlı 2 kişi otomobiliyle seyir halinde olan S.E.'ye peş peşe ateş etmeye başladı.

Saldırıya uğrayan S.E., otomobiliyle ara sokaklara girererk hızla kaçtı. Silahlı 2 saldırgan ise polisin olaya müdahale etmesiyle birlikte silahlarını atarak kaçtı.

İKİ ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, olaydan sonra kaçan F.A. (23) ve B.A.'yı (26) gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.A.(23) ve B.A.(26)'nın S.E.(28) ile aynı köyden oldukları, 2017 yılında meydana gelen bir öldürme olayından sonra aralarında kan davası başladığı öğrenildi.

YERİNİ SOSYAL MEDYADAN BULMUŞLAR

Yaklaşık 1 yıldır hasımları S.E.'yi sosyal medya hesabı üzerinden takip eden zanlıların S.E.'nin paylaşımlarından Taksim'de olduğunu tespit ettikleri belirlendi. Polisteki sorgusu tamamlanan 2 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.