Beyza Durmaz'dan ikinci albüm!

İlk albümü “Koku” ile büyük başarılara imza atan Beyza Durmaz, 6 yıl aranın ardından 4 şarkıdan oluşan 2. solo albümü "Olan Var Olmayan Var"ı Poll Production etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Beyza Durmaz'dan ikinci albüm!

Mustafa Ceceli'ye verdiği "Hüsran" şarkısının müzik listelerinin zirvesine yerleşmesiyle adından yeniden bahsettiren genç sanatçı, söz ve müziklerini Ali Çehreli ile hazırladığı albümünün heyecanını yaşıyor.

Yeni albümde yer alan şarkıların düzenlemelerini Turaç Berkay Özer (Olan Var Olmayan Var) ve Ali Çehreli yaptı. Eğlenceli ve melodik yapısı ile dikkat çeken şarkılar, Beyza Durmaz'ın geniş ses aralığına sahip kaliteli vokali ile dinleyenleri kendi dünyasının içinde tatlı bir gezintiye çıkarıyor.

İmaj fotoğraflarını Cengiz Dikbaş'ın çektiği albümün çıkış şarkısı "Olan Var Olmayan Var"a, Hasan Kuyucu yönetmenliğinde, son derece renkli görüntülerin yer aldığı bir video klip çekildi. Stüdyo ve sokakta çekilen klipte Beyza Durmaz'a kalabalık bir oyuncu kadrosuda eşlik etti.

“Bir Kilim Yeter Sevgilim”, “Danone”, “Bauhaus” reklamları ile; “Sihirli Annem”, gibi dizi filmlerinin müziklerinden sesine aşina olduğunuz Beyza Durmaz, beş yıl boyunca Mustafa Sandal'ın vokalistliğini yaptı. Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda konserde ona emanet edilen sahneyi başarılı performansıyla doldurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok etnik ve tekno müzikseverlerin arşivine girmiş olan Dreamin’ İstanbul albümündeki etnik vokalleri ile Beyza, yurt dışında yayınlanan bircok karma albümde ve yabancı radyo listelerinde yer aldı.

İtalyanca, Arapça ve farklı dillerde söylediği şarkılarla çok sayıda uluslar arası etkinlikte katılan Beyza Durmaz, Sicilya’da Türkçe ve İtalyanca söylediği şarkılarla Sicilyalı müzikseverlerle buluştu ve İtalyan basınında bolca yer aldı.

Sicilya’nın ünlü etnik grubu Nema’s Project ile Snow in Istanbul adlı albümü hazırlan genç sanatçı, albüme adını veren şarkı ile dünyanın en prestijli etnik müzik serisi Buddha Bar’ın A Night at Buddha albümüne girdi.

Beyza Durmaz, Mısır Alexandria Müzik Yarışmasına jüri olarak davet edilip burada Türkçe ve Arapça şarkılardan oluşan bir konser verdi. 

Konular Müzik