Beyzbol sopasıyla gelen vahşet!

Pompalı tüfek, bıçak, tabanca derken, şiddetin yeni “silahı” beyzbol sopası oldu. Oyun sahasının yer almadığı şehirlerde bile, topu ve eldiveni olmadan beyzbol sopası alanların sayısı her gün artıyor...

Beyzbol sopasıyla gelen vahşet!
Yeni Asır'da yer alan habere göre alarında Eskişehir'in de yer aldığı pek çok şehirde, oyun sahası olmamasına karşılık, beyzbol sopası satışlarındaki artış, asayiş ve yaralama olaylarına yönelik endişeye sebep oluyor. Son zamanlarda beyzbol sopası satışları artarken, bu spor aracı, elektronik marketlerde dahi kolay ulaşılır hale geldi.

FİYATI 9.99 TL!

Zaman zaman yaşanan asayiş olaylarında beyzbol sopasının kullanılması ise spor ürünleri satan mağaza sahipleri tarafından tepki ile karşılanıyor. Spor ürünleri mağazası sahibi Emre Kibar, "Büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalar, beyzbol sopalarını sepetlerin içinde, kasanın yanında satıyor. Herkes çıldırmış gibi orada fiyatı 9.99 TL diye beyzbol sopası alıyor. Mağaza, elektronik eşyanın, gıdanın, oyuncağın yanında beyzbol sopası satıyor.

Oyuncakçının oyuncak satması gerekir. Oraya çoluk çocuk giriyor ama beyzbol sopası satılıyor, bu teşviktir. Bunun alış amacı zaten ya eve ya arabaya koymak. Çünkü Eskişehir'de beyzbol oynanacak bir saha yok. Yanında topu, eldiveni bile satılmıyor"
dedi.

Kibar, dizilerin de beyzbol sopası satışını arttırdığını söyledi.