Bıçaklanan oyuncuyu yalanlayan görüntüler!..

Taksim Cihangir"de tinercilerin para istemesinin reddettiği gerekçesiyle bıçaklandığını öne süren oyuncu Rıza Sönmez'in yalan söylediği ortaya çıktı.

Bıçaklanan oyuncuyu yalanlayan görüntüler!..
Milliyet'te yer alan habere göre kendisinden para isteyen tinerci çocuklar tarafından bıçaklandığını iddia edilen oyuncu Rıza Sönmez’in bıçaklanma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis görüntülerdeki kişinin tinerci değil bölgedeki bir barın sahibi olduğunu tespit etti. Şüpheliyi yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Beyoğlu, Cihangir, Kılıç Ali Mahallesi, Coşkun sokak üzerinde dün gece meydana gelen olayda oyuncu Rıza Sönmez, Karaköy polis karakoluna giderek para isteyen tinerciler tarafından bıçaklandığını söylemişti. Şikayet üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada olayın meydana geldiği yerde bulunan 20 tinerci gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler Rıza Sönmez tarafından teşhis edilemedi.

Polis bunun üzerine güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde olayın saniye saniye kaydedildiğini tespit etti. Görüntülerde bir arkadaşı ile yürüyen oyuncu Rıza Sönmez’e elinde bıçakla koşarak yaklaşan bir kişi olduğu tespit edildi. Oyuncunun saldırıyı engellemek için tekme attığı ancak saldırganın genç oyuncuyu yere yatırarak bıçakladığı tespit edildi.

Polis soruşturmasında saldırganın tinerci olmadığı tespit edildi. Saldırganın olayın meydana geldiği yakınında bulunan bir bar sahibi olduğu tespit edilirken olay saatinden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. Polis şüpheliyi yakalamak için operasyonların sürdüğünü belirtti.

YALAN BEYANDAN SORUŞTURMA AÇILDI

Polis hastanede bulunan Sönmez hakkında ise 'yalan beyanda bulunarak adli mercileri yanılttığı' gerekçesiyle soruşturma başlattı. 

İşte o görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...