Bıçaklanan taraftar öldü!..

Galatasaray Liv Hospital’ın Crvena Zvezda (Kızılyıldız) ile oynadığı maç öncesinde olaylar çıktı. Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç (25) adlı taraftar göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bıçaklanan taraftar öldü!..
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Abdi İpekçi Spor Salonu önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Galatasaray Liv Hospital ile Crvena Zvezda takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde olaylar çıktı. Olaylar sırasında göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan 25 yaşındaki Marko İvkoviç adlı Sırp taraftar, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İvkoviç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İvkoviç’in cenazesi daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada; “21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları, emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir.” denildi.
Konular Spor Haberleri