Bıçaklanan ünlü radyocu karara itiraz etti

Beyoğlu'nda, ünlü radyo programcısı Cem Arslan'ı bıçaklayan Müge Arcan'ın serbest bırakılmasına itiraz edildi.

Bıçaklanan ünlü radyocu karara itiraz etti
Sözcü'de yer alan habere göre Cem Arslan bugün Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne 3 sayfalık dilekçe sundu. Dilekçede uzun yıllardan beri Cem Arslan’ın radyoculuk yaptığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: “Taksim istikametine yürüdüğüm esnada şüpheli Müge Arcan arkamdan gelerek ‘Seni geberteceğim’ şeklinde tehdit ederek bağırarak beni bıçaklamaya başladı. Olayın ardından sırtımda şüpheli tarafından 15 cm uzunluğunda ve 25-30 adet dikiş ile giderilebilecek şekilde ‘kasten öldürmeye teşebbüsle’ bir vücudumun sırt kısmına kesi açılmıştır. Şüpheli bundan öncede defaatle tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve başkasıca şahıslara saldırılarda bulunmuştur.”

Şüpheli Arcan’ın mahkemeden imza atma şartıyla serbest bırakıldığı hatırlatılan dilekçede “Şüpheli hakkında tarafıma ve üçüncü kişilere zarar vermesini engelleyecek herhangi bir koruma tedbiri bulunmamaktadır” denilerek şüphelinin tutuklanması için şartların olgunlaştığı kaydedildi. Dilekçede, şüphelinin öldürme kastıyla hareket ettiği, planlayarak saldırdığı belirtildi.

CEM ARSLAN: "HER İSTEDİĞİNİ BIÇAKLIYOR VE ADALET SİSTEMİ ONU YÜREKLENDİRİYOR"

Cem Arslan dilekçesini hakimliğe sunduktan sonra adliye önünde yaptığı basın açıklamasında olay günü yaşadıklarını detaylı olarak anlattı,şüpheli Müge Arcan’ın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Cem Arslan, “Serbest kaldı. Heralde birinin ölmesi veya daha da büyük bir şey yapması falan bekleniyordu. Ben anlamıyorum. Birileri hapse girince benim cebime para girmiyor. Ben birilerini hapse sokma derdinde de değilim. Bu kişinin psikolojik rahatsızlıkları var. Ona da yazık.. Psikolojik rahatsızlıkları varsa kendisinin tedavi edilmesi lazım. Çünkü artık tehlikeli boyutlara ulaştı. Her istediğini bıçaklıyor ve adalet sistemi onu yüreklendiriyor, cesaretlendiriyor. Kendisine ‘Cem Arslan’ı niye bıçakladınız?’ diye sordular. Oda raporum var, ‘Ne olcak ki biraz sonra serbest kalcam’ diye cevap verdi. Bunları hesaplayacak kadar akıllı, ama suç işlendikten sonra da raporlu muamelesi görmesi beni çok düşündürdü yani” diye konuştu.

“BİR SERİ KATİL CHUCKY’E BAĞLADI”

“Bıçakladığı beş ya da altıncı kişiyim” diyen Cem Arslan, “Ben de istiyorum ki tedavi olsun etrafa tehlike saçmaya bir son verilsin. Kendi kurgusuyla ‘Kendini benimle evli iki çocuğumuz var ve beraber yaşıyoruz’ olarak açıklıyor. Bende bunu polise verdiği ifadelerden gördüm. Benim etrafımdaki bayan programcı arkadaşların tamamını da kıskandığı için tek tek kalbinden bıçaklıyor. Yani bir seri katil Chucky’e bağladı. Devamlı Chucky gibi takılıyor. Sistemde onu yüreklendiriyor” ifadelerini kullandı.