Bir daha haberlerine yer vermeyeceğiz!..

SacitAslan.Com önemli bir karar aldı.

Bir daha haberlerine yer vermeyeceğiz!..

Ülkemize kırık Türkçe'leriyle gelen bazı talihli isimler; adeta onlara yazılmış rollere - bazı jüri koltuklarına - gece kulübü sahnelerine; konservatuardan eğitim almış, birbirinden güzel-yakışıklı ve yetenekli onlarca gencimiz yok sayılıp 'oturtularak', şöhrete ve beraberinde kazanca kavuştular...

Geldikleri ülkelerin yayın organlarında "..falanca isim Türkiye'de büyük isim yaptı" şeklinde "Bizim böyle birinden haberimiz bile yoktu ama orada ilginç bir şekilde ünlendi" gibisinden haberleri çıkan bir çok 'ünlü' ismimiz oldu.

Bu ünlü(!) isimler beraberinde evlendikleri-sevgili oldukları kadın veya erkekleri de "şöhret" yaptılar ve onların da haberleri sanki 'attıkları her adım çok merak ediliyormuşcasına'; her biri birer artistmiş gibi muamele gösterilerek basında onlarla ilgili de haberleri görür olduk. Hatta ve hatta bu isimler Huber Köşkü'nde de yıllarını sanata ve spora adamış binlerce insan yok sayılarak iftar sofralarında bile ağırlandı.

Basında, haber ajanslarında öne çıkan haberleri, siz değerli okuyucularımıza sunan SacitAslan.com her öne çıkan haber gibi geçmişte bu bahsettiğimiz haberlere de sayfalarında yer verdi.

Wilma Elles sayesinde tanıdığımız eşi Kerem Göğüş'ün kendi hakkında geçmişte çıkan haberleriyle ilgili aldırdığı tedbir kararlarını bize ulaştırmasının ardından bugünden itibaren gelecekte çıkacak hiç bir haberine bir daha asla sayfalarımızda yer vermeyeceğimizi önemle arz ederiz.

Aldığımız karar neticesinde Wilma Elles ve eşi Kerem Göğüş başta olmak üzere; geçmişte yazılı basında haklarında çıkan haberleri ortadan kaldırmak isteyecek - yaşananları inkar edip, arama motorlarından ve internet ortamından kaldırmak isteyecek isimlerin haberlerine bir daha asla sitemizde yer vermeyeceğiz.

Geçmişten Korkan Bir İnsan Geleceği düşünemez!

SacitAslan.Com