Bir Dost Tavsiyesi!..

Ünlü kadınlara sevgili olmaya çalışan ünsüz erkeklere bir dost tavsiyesi...

Bir Dost Tavsiyesi!..

Bir vakitler sitayişle bahsedilen "Bizimle çalışan bir arkadaşımız. Muhteşem sözler yazıyor. Çok yetenekli" diyerek övülen bir söz yazarını anımsadım.

Yarı yaşındaki Aleyna Tilki; tek şarkıyla ortalığı yakıp yıkarken bu kocamaan sözlerle bahsedilen söz yazarının herhangi biri tarafından söylenen tek bir şarkısını bile duyamadık.

Bir süre önce ünlü kadınla beraberliği bitti; onlayken gösteremediği pırıltıyı bundan sonra gösterir mi bilemem...

Aynı ünlü kadınla; çok yakışıklı - çok beyefendi adı yeni yeni duyulmaya başlayan bir türkücü de sürpriz bir evlilik yapmıştı. Evlilikleri bitti; o aslan gibi çocuk da ortalardan kayboldu.

Yine aynı ünlü kadının bir başka biten ilişkisinin ardından toplumun çoğu kesimince antipatik bulunan enkaz bir filozof(!) kaldı.

Ünlü kadınlardan ayrılan kimi erkek güzelleri taksi şoförü oldu kimisi de apar topar ülkeyi terk etti. 'Sen Allah'ın bir lütfusun" diyerek övülen siyahi futbolcuyu hatırlayın. Adam ardına bakmadan kaçtı yahu!

Velhasıl şimdilerde çalıştığı mekanların ne olduğu bile belli olmayan yerlerde şarkı söyleyen; yaşları az daha sıksa anneleriyle eşit olacak ünlü kadınlara sevgili olanları; onların rüzgarıyla yol almaya heves eden küçük yelkenlileri şimdiden uyarıyorum...

Bu tehlikeli kadınların tatlı vaatlerine, komplimanlarına kanmayın evladım!

sacitaslan.com