Bircan Bali'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Söylemesem Olmaz" programının dünkü yayınında Ece Erken'in Demet Akalın hakkındaki açıklamaları olay oldu. Demet Akalın, Ece Erken'in bu açıklamaları sonrası soluğu mahkemede aldı.

Bircan Bali'den Demet Akalın'a zehir zemberek sözler!

Ece Erken, sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında Demet Akalın’a ateş püskürdü.

Eski eşi Serkan Uçar'ın, oğlu Eymen'in velayetini almak için mahkemeye başvurduğunu açıklayan Erken, eski arkadaşı Akalın'ın olaya dahil olmasına çok sinirlenip aralarındaki yazışmaları ifşa etti.

Demet Akalın'ın Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti ilk işi Erhan Çelik'i takibe almak oldu. Erhan Çelik'in sözlerini paylaştı sayfasında" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR!.. (VİDEO)

Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkarttı. Karara göre Erken bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Bugünkü yayında Erken'in program partneri Bircan Bali konuya ilişkin oldukça sert açıklamalarda bulundu.


İzlemek için haberin vidrosuna TIKLAYINIZ!..