Birce Akalay'a Derya Şensoy'u sordular!

Eşi Sarp Levendoğlu'ndan boşanma kararı alan Birce Akalay, yeni evi için alışverişe çıktı. Terlikten nevresime tüm eksiklerini tamamlayan oyuncu konuşmama kararı aldığını dile getirdi.

Birce Akalay'a Derya Şensoy'u sordular!
Güneş'te yer alan habere göre eşi Sarp Levendoğlu'nın Derya Şensoy ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine ayrılık kararı alan Birce Akalay, önceki gün Akmerkez'de alışveriş turundaydı. Levendoğlu ile evleri ayırdığı söylentilerini güçlendiren oyuncu, ev gereçleri satan mağazaları dolaştı. Birce Akalay ev terliği, yastık, battaniye, nevresim gibi ev gereçleri alarak annesi ile aynı evde yaşadığını doğrulamış oldu. Alışveriş esnasında görüntülendiğini fark eden Akalay, mağazadan ayrılıp gazetecilerin yanına gelerek ayaküstü sohbet etti. “Boşanma davası açtınız mı?” sorusu ile karşılaşınca Akalay, “Ben konuşmayacağım. Bana saygı duyun. Bende size saygı duyduğum için alışverişi bırakıp yanınıza geldim. Lütfen sizde bana saygı gösterin” diyerek boşanma sürecinde olduğu eşi hakkındaki sorular sorulmaması için ricacı oldu.

DERYA'YI YALANLAMADI

Gazetecilerin birinci ağızdan duyalım ısrarı üzerine oyuncu, “Biliyorum haklısınız, bunlar benim zaten canımı sıkıyor. Bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Hiç bir şey söylemeyeceğim” şeklinde kesin ve net konuştu.

Eşinin Derya Şensoy ile aşk yaşadığı iddialarına da sesiz kalmayı tercih eden Akalay, ”Hiç bir zaman bu konularla alakalı konuşmayacağım” diye kesin bir dille konuştu. Oyuncunun alyansını takmadığı görüldü.