Birce Akalay'dan Derya Şensoy'a çok manidar yorum!

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun arasına giren kadının Derya Şensoy olduğu dedikodusu gündemdeyken Birce Akalay'dan Derya Şensoy'a çok manidar bir 'hareket' geldi.

Birce Akalay'dan Derya Şensoy'a çok manidar yorum!

Bugün Hürriyet'te yayınlanan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun boşanmasına dair haberde 'Derya Şensoy' dedikodusu magazin gündemini sallamıştı.

Haber aynen şöyleydi:

"Levendoğlu, Akalay’la başrolü paylaştığı “Deliormanlı” filminde eşini oynayan Derya Şensoy’la çekimler sırasında yakınlık kurdu.

Eşi İstanbul’da dizi çekerken yaz aylarını Datça’da geçiren Levendoğlu, o dönem Şensoy’la samimiyetini daha da ilerletti. Ve ikili kısa süre içinde yeni bir aşka yelken açtı.

Daha önce haklarında birkaç kez ayrılacaklarına dair haberler çıkan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun evliliği, bu yeni aşkla birlikte çıkmaz yola girdi.

Çift, geçtiğimiz günlerde boşanmak üzere avukatlarıyla görüşüp vekâlet verdi."


Bu haber gündemdeki yerini korurken, sosyal medya hesabında eşi Sarp Levendoğlu ile çekilmiş tüm fotoğraflarını sildiği bilinen Birce Akalay'ın; Derya Şensoy'un instagram hesabında 4 gün önce paylaştığı bir fotoğrafına yaptığı manidar yorum dikkat çekti.

Akalay, Şensoy'un fotoğrafına "Tamam, bravo, harika, ellerine sağlık" gibi duyguları ifade eden bir emoji koydu...

İşte Derya Şensoy'un o paylaşımı ve Birce Akalay'ın o yorumu...

Birce Akalay'dan Derya Şensoy'a çok manidar yorum!