Biricik Suden “Dişi Bruce Lee” ilan edildi!

Biricik Suden durmak bilmiyor. Daha önce 190 kilogram ağırlıkla çalışan 54 yaşındaki modacı, şimdi de savunma sporu Taiji’ye merak sardı. Takipçileri, Biricik Suden’i sosyal medyada “Dişi Bruce Lee” ilan etti.

Biricik Suden “Dişi Bruce Lee” ilan edildi!
Takvim'de yer alan habere göre sosyetik tasarımcı Biricik Suden, hızını alamadı, şimdi de savunma sanatı olan Taiji'ye merak sardı… Sporu yaşam tarzı haline getiren Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, düzenli yaptığı antrenmanlar sayesinde gençlere taş çıkarıyor. Geçtiğimiz ay bacaklarıyla 190 kilogram ağırlığı 60 defa iten Suden, iki gündür antrenmanlarda performansının düşük olmasından dert yanınca hırs yaptı. 54 yaşındaki tasarımcı, önceki gün Esat Ataç'tan Taiji dersi almaya başladı.

ONA DOKUNAN YANDI!

Suden'in ders esnasında çekilen kareleri paylaşmasıyla sosyal medya sallandı. Tasarımcının enerjisine hayran kalan takipçileri sosyetik güzeli efsane dövüşçü Bruce Lee'ye benzetti. Taiji sayesinde hem meditasyon yapıp hem de dövüş tekniklerini öğrenen Suden'e bir arkadaşı "İnsan bir gaflete düşüp sana bir ters yaparsa halini düşünemiyorum" diye yorum yaptı. Bunun üzerine de ünlü tasarımcı "1 ay önce Marmaris'te genç bir çocuk düştü o gaflete" diye karşılık vererek kendisine yanlış yapanlara affının olmadığını gösterdi.