Bitmeyen gündem: Fatih Terim

Tecrübeli hocaya yakın olan Ergün Penbe, “G.Saray, Terim’le anaşltı” derken, taraftarlar sosyal medyada kampanya başlattı. Başkan Özbek ise “Terim’le görüşme olmadı” dedi ama konuşmasında Tudor’un ismini ağzına almadı.

Bitmeyen gündem: Terim
Takvim'in haberine göre Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler "Operasyon yok" dese de Fatih Terim sesleri her gün daha da yükseliyor... Tecrübeli teknik adama yakınlığı ile bilinen Ergün Penbe, "Galatasaray, Fatih hoca ile kesin olarak anlaştı" ifadesini kullandı. Ahmet Çakar ise Penbe'nin Galatasaray'da Terim'in yardımcılığını yapacağını öne sürdü. Taraftarlar da sosyal medyada Igor Tudor'un gönderilmesi ve İmparator'un yuvaya dönmesi için kampanya başlattı. Başkan Dursun Özbek dün Terim konusundaki iddiaları yalanladı.

ÇOK ÜZÜCÜ BİR GECEYDİ

Özbek, "Fatih Hoca ile hiçbir görüşmemiz olmadı. Beşiktaş maçından sonra hepimiz çok üzüldük. Gerçekten çok üzücü bir geceydi. Taraftardan sadece bir şey istiyorum. Bize ve bu takıma inansınlar. Şampiyonluk yolundan en ufak bir sapmamız yok" ifadesini kullandı. Fakat Özbek'in konuşmasında, Tudor'un ismini bile ağzına almaması dikkatlerden kaçmadı.

OLAĞANÜSTÜ ZİRVE DEĞİL RUTİN TOPLANTI

Başkan Dursun Özbek bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısıyla ilgili spekülasyonlara açıklık getirdi.

Özbek, "Bu toplantı da bizim rutin toplantımız, dolayısıyla söyleyeceğim bu kadar" şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri