Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club

Bu yaz İstanbul lezzete doyacak. Çünkü Boğaz yepyeni bir balıkçıya kavuşuyor. Üstelik bu balıkçı, balık kültürünüzü tamamıyla değiştirecek bir lezzette.

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club

Sortie’nin içinde açılmaya hazırlanan mekanın adı Fish Club. Mekan Sortie’nin yaratıcıları Erol ve Varol Kaynar imzasını taşıyor. Yani Sortie’ye yazlık olarak misafir gelen bir mekan değil; bizzat Eksen Grup bünyesinde açılıyor.

8 Mayıs’ta açılışı gerçekleştirilecek Fish Club, Studio PlanB Belgin Açıkalın tarafından gerçekleştirilen su yeşili ağırlıklı şık dekorasyonu, dünyanın öbür ucundan getirtilen zeytin ağaçları ve tabii ki eşsiz manzarasıyla sizi kısa sürede müdavimi yapacak.

Fish Club’ın lezzetleri ünlü şef Memik Kocuk’a emanet. Şef, birbirinden lezzetleri balıklarınızı yemeden önce size öyle bir meze şov yapacak ki, gözlerinize ve damağınıza atılacak imzaya inanamayacaksınız.

Hangi birini saymalı bilemiyoruz, 8 Mayıs’tan sonra her biriyle bizzat tanışacaksınız zaten ama mutlaka yemeniz gereken mezelerin başında ‘gözü yaşlı Eleni’ ‘semizotu turşusu’ ‘nar ekşili ısırgan otu’ ‘baklalı çanak enginar’ ‘köz enginar’ ‘avokado soslu dört peynirli Girit ezmesi’ ‘cibes’ ‘bademli zaho’ ve ‘enginar ezmesi’ geliyor.

Ara sıcaklardan patlıcanlı Rum böreği, yatırma peynir ve tajinde bonole (şarap soslu ve ya da normal) çok başarılı.

Salatalardan da önerimiz çorutik salata…

Balıklar ise mevsim balıklarına göre menüye ekleniyor. Öneri isterseniz; tekire şans verin deriz.

Ve finali de Girit baklava, karadutlu sakızlı muhallebi ya da sıcak irmik helvasından biriyle yapabilirsiniz. Tercihiniz ne olursa olsun, mest olacağınızın garantisi bizden.

Oldukça modern bir balıkçı olan Fish Club’da yemeğinizi yedikten sonra Sortie eğlencesinin içinde bulacaksınız kendinizi. Hem muazzam lezzetler, hem de kaliteli bir eğlence için Fish Club’ı takipte kalın deriz.

(Gecce.com)

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club - Resim : 2

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club - Resim : 3

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club - Resim : 4

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club - Resim : 5

Boğaz'ın en yeni balıkçısı: Fish Club - Resim : 6