Botoks etkili yüz maskesi!

Yaşımız ilerlemeye başlayınca ve cildimiz serbest radikallerden etkilenmeye başladığında cildimizde bozulmalar başlar.

Botoks etkili yüz maskesi!
Akşam'dan Yasemin Miras'ın yazısı...

Çeşitli sebeplerden ötürü botoks işlemi yaptırmaktan kaçınan kişiler için doğal yollarla hazırlanan bu maske sizler için. Botoks yaptırmadan da, aynı etkileri doğal malzemelerle yapmak isteyenler için en iyi yöntem. Bu yüz germe maskesi gerçekten çok etkili ve emin olun ki doğru yapıldığında vücudunuza herhangi bir dış madde girmeden de mucizeler yaratılabileceğinin örneğidir. Eğer 15 yaş daha genç görünmek istiyorsanız ve vücudunuzda herhangi bir kimyasal madde enjekte etmek için cesaretiniz yoksa botoks etkisi olan aşağıdaki maskeyi deneyin. Kırışıklıkları azaltmak için yardımcı olur ve cildinizi yumuşatır. Aşağıda doğal bir maskeyle botoks etkisi elde etmek ve böylece daha genç görünmek için gerekli maddeleri görebilirsiniz.

İHTİYACINIZ OLAN

- 150 ml maden suyu

- 1 yemek kaşığı yoğurt

- 85 gram saf havuç suyu( 3 ons)

- (Mısır unu)1 yemek kaşığı mısır nişastası


TARİFİ:

Mısır nişastasını tamamen eriyene kadar bir tencerede maden suyuyla karıştırın. Karışımın kalınlaşması için tamamen soğumaya bırakınız. Karışım soğuduktan sonra, yoğurt ve havuç suyunu ekleyelim ve malzeme pürüzsüz bir krema haline gelene kadar karıştırmaya devam ediniz.

UYGULAMA:

İyice yüzünüzü yıkayın ve herhangi bir makyaj, krem veya herhangi bir diğer ürün yüzünüzde kalmadığından emin olunuz. Bir fırça yardımıyla boyun tabanından alnınıza kadar dikey hareketlerle suratınıza sürmeye devam ediniz. Her zaman dikey hareketlerle yapınız asla dairesel hareketler yapılmaması gerektiğini unutmayın. Yüz maskesini kurumaya bırakın. 20 dakika sonra isterseniz daha uzun bekletin. Ilık suyla çıkarın.

(YASEMİN MİRAS / AKŞAM)
Konular Kadın / Bakım