Brad Pitt’in Çin’e girişi neden yasak?..

Brad Pitt’in Çin’e giriş yasağının olduğunu, Necati Şaşmaz’ın günde 50 bardak çay içtiğini, Nicole Kidman’ın kelebeklerden korktuğunu, Angelina Jolie’nin böcek yediğini biliyor muydunuz?...

Brad Pitt’in Çin’e girişi neden yasak?..
Akşam'dan Emine Bıyık'ın haberine göre işte ünlü isimlerin bilinmeyen ilginç yönleri…

Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en ilginç koleksiyonlardan birinin sahibi… Açılışını yaptığı yerlerin makaslarını saklayan ve bu sayede dev bir makas koleksiyonu olan Erdoğan, “Bu tür açılışlarda makası alır, müzeme koyarım” diyor.

Brad Pitt

“Tibet’te Yedi Yıl” isimli filmde aldığı rol yüzünden Brad Pitt’in Çin Devleti’ne girişinin ömür boyu yasaklandığını biliyor muydunuz? Çin’in Tibet’teki baskıcı yönetimini anlatan filmin, Çinli siyasetçileri hayal kırıklığına uğrattığı biliniyor.

Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, tam bir çay bağımlısı… Günde 50 bardak çay içiyor. Hatta bu sayının bazen 80’i bile bulduğu oluyor. Bu bağımlılığı “Bir ara çayı pipetle içmeye başlamıştım, düşünün artık halimi" diyerek anlatıyor.

Nicole Kidman

Oscar Ödüllü Avusturyalı güzel Nicole Kidman, çok popüler olmayan bir fobiye sahip: Kelebek fobisi… Çoğumuzun hayran olduğu kelebeklerden deli gibi korkan Kidman, bu korkusunaysa şu sözlerle açıklı getiriyor; “Çok gizemliler. Sır ötesi gibi bir şey…”

Angelina Jolie

Angelina Jolie’nin yemek yeme alışkanlığı için “alışılagelmişin dışında” diyebiliriz… Güzel oyuncu böcek yemeye bayılıyor. Jolie, midenizi bulandıran bu bilgiyi, “Kamboçya’dayken ayakkabılarımızı çıkarır, kayalıklara doğru yürüyüp cırcır böceği yerdik” sözleriyle anlatıyor.

Sezen Aksu

Pop müziğin dev ismi ve dillere destan aşk şarkılarının yazarı Sezen Aksu, bilindiği gibi sadece şarkı sözü yazmıyor. Boş zamanlarını evinde dikiş-nakış işleriyle uğraşarak geçiriyor ve bundan çok hoşlanıyor. Öyle ki arkadaşlarına misafirliğe giderken dahi yanında mutlaka iğne-iplik götürüyor.

Woody Harrelson

Emmy Ödülü sahibi Amerikalı sinema oyuncusu Woody Harrelson’ın babası bir kiralık katil. Son olarak Hunger Games (Açlık Oyunları) filminde izlediğimiz Harrelson’ın babası, iki kez cinayetten hüküm giymiş profesyonel bir kiralık katil olan Charles Voyde Harrelson’dı.

Johnny Depp

Johnny Depp, çocuk hastanelerini ziyaret ediyor ve Kaptan Jack Sparrow kostümüyle seyahat etmekten büyük keyif alıyor. Ara sıra Disneyland’e gidip çocuklarla sohbet ediyor ve onlara imza dağıtıyor.