Brad Pitt’in korumaları adam kaçırdı

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt’in de korumalığını yapan İngiliz güvenlik görevlileri, 3 ‘İranlı’yı İstanbul’daki otel odasından kaçırdı.

Brad Pitt’in korumaları adam kaçırdı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Rusya, Dubai ve Macaristan'da bloke edilen yüklü miktardaki paralarını almak için İstanbul'a 6 ay önce gelerek lüks otelin iki katını kapatan İranlı 3 kardeş iş insanı, otel odasından kaçırıldı.

DUBAİ'DE ANLAŞMIŞLAR

Otel odalarındaki 500 bin Euro değerindeki altın, ziynet eşyaları ve kurtarmaya çalıştıkları paralarla ilgili belgeler alındı.

İranlı A.S, (35) kız kardeşi M.S(32) ve M.S'yi (30) kendilerini korumaları için tuttuğu İngiliz güvenlik şirketi görevlilerinin kaçırdığı ortaya çıktı. İranlıların ailelerin şikayeti üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği Rehine Kurtarma ve Müzakere Timleri harekete geçti. Tuzağa düşürülen İranlılar kurtarıldı.
3'ü yabancı 6 kişi gözaltına alınırken, kaçırma olayına karışan 3 İngiliz güvenlik görevlisinin olaydan saatler sonra İngiltere'ye kaçtıkları belirlendi.

Olayı planlayan bir Türk ve İngiliz'in arandığı bildirildi. 3 İranlı emniyette, 'İngiliz korumalarla Dubai'de görüşüp anlaştık. Dünyaca ünlü bir şirket... Ünlü oyuncu Brad Pitt'i bile bunlar korumuştur. O nedenle güvendik tuttuk' dedikleri iddia edildi.

Ekipler yaptıkları araştırmada, 3 İranlı'ya büyük bir tuzak kurulduğunu belirledi. Otel odalarını boşaltan 3 kişinin tutulan İngiliz korumalar S.C, J.A ve P.B olduğu saptandı. 3 İngiliz korumanın olaydan saatler sonra İngiltere'ye kaçtıkları görüntülere ulaşıldı.