Brooke Shields'ten mahrem itiraflar!

Bundan yıllar önce 1985'te yazdığı kitapta genç kızlara "bekaretinizi evlendiğiniz adama saklayın" diye nasihatler veren ünlü oyuncu Brooke Shields meğerse sözünü kendisi de tutmamış.

Brooke Shields'ten mahrem itiraflar!
Hürriyet'te yer alan habere göre bugün 49 yaşında olan Shields, 32 yaşında ünlü tenis yıldızı Andre Agassi ile ilk evliliğini gerçekleştirmeden tam 10 sene önce o dönemdeki sevgilisi Dean Cain ile ilk deneyimini yaşamış.

Kariyerinde hızla yükseldiği dönemlerde "bekaretin" önemini vurgulayan ve öyle olduğunu sürekli tekrarlayan Shields, There Was A Little Girl The Real Story of My Mother And Me (Bir Küçük Kız vardı Annemin ve Benim Gerçek Öykümüz) adlı kitabında özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu.

Bekaretini henüz 22 yaşındayken o dönemdeki sevgilisi Dean Cain'e verdiğini yazan Shields sonrasında ise "allak bullak" olduğunu belirterek "Olayın ardından çırılçıplak bir halde kendimi dışarı attı. Hızla koşmaya başladım. Sanki birinin cüzdanını çalmışım gibi hızla koşuyordum" yazdı.

Shields, sevgilisi Cain'in kendisine yetiştiğini ve sıkıca sarıldığını anlattı. Shields kitabında o anları şöyle anlattı: "Dean bana nereye gittiğimi sordu."

Annesi Teri'nin girişimiyle gösteri dünyasına adım atan Shields "Annemin benim olabildiğince bakire kalmamı istediğini sanıyordum. O yüzden de erkeklerle fiziksel temas kurmak benim için dehşet verici bir durumdu" diye yazdı.

Bekaretini verdiği sevgilisi Dean Cain'in bu tür konularda kendisine çok sabırlı davrandığını da anlatan Brooke Shields "Annem etrafta yokken bile onun bizi izlediğini sanıyordum. Dean ile el ele gezip öpüşmek için gizli bir yer arıyorduk. Ama zavallı çocuk ben onu hep beklettim" satırlarına da kitabında yer verdi.