Bu acının tarifi yok!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 gencin cenazesi toprağa verildi. Aileler, evlatlarının tabutlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Bu acının tarifi yok!
Yeni Asır'dan Suat Salgın'ın haberine göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde aşırı sürat nedeniyle yol kenarındaki elektrik direğine çarparak aynı araçta hayatını kaybeden 3 genç, yüzlerce kişinin katıldığı üç ayrı cenaze töreniyle toprağa verildi.

ARABA, ANNESİNİNDİ

Ayvalık Devlet Hastanesi morgundan aile ve yakınları tarafından alınan Gözde Çam'ın (20) cenazesi Saatli Cami, İbrahim Alper Yavaş'ın (19) cenazesi Sarımsaklı Yunus Emre Cami, Mert Artur'un (22) cenazesi ise Şehitler Cami avlusuna getirildi.

Bu sırada baba Yıldıray ve anne Gamze Çam, baba Enver ve anne Serpil Yavaş ile baba İbrahim ve anne Tülin Artur çocuklarının tabutlarına sarılarak sinir krizi geçirdi. Üniversite sınavına hazırlandığı ve kullandığı arabanın annesine ait olduğu öğrenilen Gamze Çam'ın tabutunun üzerine mezuniyet cübbesi ve kepi konuldu.

Cenazelere ölen gençlerin okul arkadaşları da katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 3 gencin cenazesi Ayvalık Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Bu acının tarifi yok!