Bu diyet 7 günde 8 kilo verdiriyor!..

Kısa sürede yağlarından kurtulmak isteyenler dikkat! ABD'li uzmanların hazırladığı yeni diyet listesi sadece 7 günde 8 kilo birden zayıflatıyor.

Bu diyet 7 günde 8 kilo verdiriyor!..
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre fazla kilolarından yakınanlar için ABD'li beslenme uzmanları, yeni olduğu kadar hayli farklı bir diyet listesi hazırladı.

Bu listeye uyanların bir haftada 5 ila 8 kilo arasında zayıfladığı belirtildi. Hiçbir sağlık şikayeti, hastalığı olmayan kişilerin uygulayabileceği bu yeni diyet, tüm dünyada yankı uyandırdı.

İşte bu iddialı diyete göre 7 gün boyunca tüketilmesi gereken gıdalar...

1- Diyete başladığınız ilk gün sadece meyve tüketin. Açlık hissettiğiniz her an ağzınıza bir meyve atın. Önerilen meyveler karpuz, şeftali, kavun, elma ve çilek. Susadığınızda ise 8 bardak kadar su içebilirsiniz. Kesinlikle sebze, ekmek ve muz yemeyeceksiniz. Küçük bir parça çikolata bile ağzınıza atmayacaksınız.

2 - Diyetinizin ikinci gününde meyve yerine sebzeyle beslenmeniz gerekiyor. Pişmiş ya da çiğ sebzeleri yiyebilirsiniz. Ancak yağda pişirilmiş sebzeler yasak. Susadığınızda 8-12 bardak su içebilirsiniz.

3- Bugün meyvelerle sebzeleri birleştirme günü. Muz ve patates hariç istediğiniz herhangi bir meyve ve sebzeyi yiyebilirsiniz. Yine 12 bardağa kadar su içmek serbest.

4- Bir önceki gün yasak olan muz bugün listenizin baş tacı. Önceden izin verilmeyen muzu bugün yiyebilirsiniz. En az 8 muz ve 4 bardak süt içebilirsiniz.

5- Meyveleri kesip bugün sadece pirinç ve domatesle besleneceksiniz. Tüm gün boyunca bir miktar haşlanmış pirinç ile 6 domates yiyebilirsiniz. Bugün 15 bardak su içmeniz gerekiyor. Domatesin ürettiği ürik asit nedeniyle vücudun su alımını artırmak hedefleniyor.

6- Bugün pirincin yanına istediğiniz herhangi bir sebzeyi de yiyebilirsiniz. Sebze ve pirinç açlığınızı bastırıp tok tutacaktır. Ancak 12 bardak su içmeyi de unutmayın.

7- Diyet listenizin son gününde pirinç ile birlikte meyve ve sebze suyu içebilirsiniz. Meyve suyu vücutta biriken toksinlerin atılmasına, vücudun temizlemesine yardımcı olacaktır.
Konular Kadın / Bakım