Bu kaçıncı yalan haber Bülent Cankurt?

Bülent Cankurt aldığı yanlış duyumlarla baltayı taşa vurmaya devam ediyor.

Bu kaçıncı yalan haber Bülent Cankurt?

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt; köşesinde gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan ve maksadını aşan iddialarla kamuoyunu yanıltmaya ve aslı olmayan haberlere imza atmaya devam ediyor.

YILMAZ ERDOĞAN, CEYDA DÜVENCİ, ECE ERKEN, SACİT ASLAN, ÜNAL AYSAL, İCLAL AYDIN...

Sabah Gazetesi’nin her 10 yazısından dokuzu yalan çıkan yazarı Bülent Cankurt’un son skandalı 'Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin boşanması' yazısıyla oldu.

Cankurt, dün kaleme aldığı yazısında "2013 yılından beri boşanacaklarını iddia eden dedikoducuların dedikleri sonunda olmuş ve Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti resmen boşanmış. Haklarında çıkan boşanma dedikodularını her defasında yalanlayan Belçim Bilgin'e çok yakın bir isimden öğrendiğime göre çift, anlaşmalı olarak başvurdukları mahkemede tek celsede boşanmış." satırlarına yer vermişti. Yılmaz Erdoğan, yaptığı açıklamada bu iddiayı net bir dille yalanladı.

Bülent Cankurt; daha önce ünlü sunucu Ece Erken’i hemde evli iken bir barda erkekle öpüşürken gördüğünü yazdı. Ardından olayın fotoğrafları ortaya çıkıp adı geçen bey ile öpüşenin başka bir kadın olduğu anlaşılınca özür diledi.

Ceyda Düvenci’nin Akmerkez’de bir mağazada dayak yediğini yazdı ama o gün Ceyda Düvenci’nin İngiltere’de olduğu ortaya çıktı ve Akmerkez’deki mağazada dayak yiyen kadının başkası olduğunu güvenlik kameraları kayıtları ile açıklığa kavuştu.

Yine Ece Erken takıntılı Bülent Cankurt, Ece Erken’i arkadaşının sevgilisini almakla suçladı fakat fotoğrafta arkadaşı denilen kızı Ece Erken’in hiç tanımadığı ortaya çıktı.

Bülent Cankurt, İclal Aydın'ın, nişanlısı Süleyman Toplusoy'un ilk evliliğinden olan 15 yaşındaki kızı Serra ile anlaşamadığı için nişanı attığını iddia etmişti...

İclal Aydın Cankurt'un haberini şu sözleriyle yalanlamıştı: "Biz Süleyman Bey ile Barcelona'dayız. Perşembe öğlen uçağıyla dönüyoruz. Ben Serra'nın ablasıyım. Kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim şeyi başka çocuğa yapar mıyım ben bir anneyim. Ayrılık mayrılık yok. Yüzüğüm parmağımda. Allah tamamını erdirir inşallah. Bülent Cankurt'un haberi gerçeği yansıtmıyor.."

Bülent Cankurt Sabah gazetesinin Günaydın ekindeki köşesinde Sacit Aslan’ı kanserli annesini mahkemeye vererek, engelli kardeşinin mallarının üzerine konmakla itham etmişti... 

SACİT ASLAN BİR CANLI YAYINA BAĞLANARAK HAKKINDAKİ BU İDDİAYA YANIT VERMİŞTİ (VİDEO)

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, başka bir yazısında ise Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal’ın evi terk ettiğini ve haftalardır uğramadığını ileri sürdü. Büyük yankı yaratan bu iddiaya her iki taraftan da yanıt gelmişti.

Ünal Aysal, “Katiyetle doğru değil. Bu akşamki maçta zaten yanımda. Herkes görecek. Her yönden karalama furyası devam ediyor” demişti.

Fani Aysal ise “Kesinlikle aptalca! Ben İstanbul’dayım. Bu akşamki maçta olacağım. Çok mutluyuz, bu haber hakkında başka da bir şey demek istemiyorum. Kim gördüyse yanlış görmüş“ ifadesini kullanmıştı...