Bu kez şiddet kurbanı koca!

Bursa'da 2 çocuk annesi kadın, kendisine boşanma davası açan ve tehdit ettiği için 3 ay uzaklaştırma cezası aldığı kocasını, oğullarının velayeti konusunda çıkan tartışmada kendi silahıyla öldürdü.

Bu kez şiddet kurbanı koca!
Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre 20 yıldır evli olan Birgül Günar (37) ve Erdoğan Günar (43) çifti, aralarındaki geçimsizlik nedeniyle sürekli kavga etmeye başlayınca, eşine boşanma davası açan Erdoğan Günar, annesinin evine yerleşti. Ancak çift, 9 yaşındaki oğulları Furkan'ın velayetinin kimde kalacağı konusunda anlaşamadı.

Geçtiğimiz günlerde eşine ait giysileri makasla kesen Birgül Günar, aralarına da "Bir dahakine bu eşyaların arasında sen de olacaksın" şeklinde not yazarak Erdoğan Günar'ın kaldığı annesine ait evin önüne bıraktı. Erdoğan Gülnar şikâyetçi olunca savcılık Birgül Günar hakkında eşine 3 ay yaklaşmama cezası verdi.

KURŞUN YAĞDIRDI!

Birgül Günar, önceki akşam eşini arayarak doğum günü olan ve bu nedenle babasının yanında kalan oğlu Furkan'ı hazırlamasını istedi. Baba Günar da eşinden, evde bıraktığı silahını da getirmesini söyledi. Çift arasında yine tartışma çıktı. Birgül Günay, eşinin silahını çıkararak peş peşe ateşledi. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Erdoğan Günar öldü.