Bu yaz ünlülerin cebi dolacak

Bu yaz Bodrum’da yaşanacak mekan rekabeti kızıştı! Bir işletmenin yetkilileri, açılışta boy göstermesi için İvana Sert’e 60 bin TL teklif etti. İkoncan ise ‘Kurumsal bir kimliğim; ancak mekanın marka yüzü olurum’ diyerek teklifi reddetti.

Bu yaz ünlülerin cebi dolacak
Takvim'de yer alan özel habere göre yazın yaklaşmasıyla birlikte Bodrum'daki mekanlarda rekabet kızıştı. İstanbul'un en popüler adreslerinin işletmecileri, bu sezon Bodrum'a taşıyacakları mekanlarının reklamı için ünlü isimlerin kapısını çalmaya başladı. Uyanık işletmeciler, 'Bodrum' denilince ilk akla gelen isimlerden İvana Sert'e mekanlarının açılış davetinde boy göstermesi için 60 bin TL teklif etti. Ancak kendisinin kurumsal bir kimlik olduğunu söyleyen ünlü ikoncan, "Ben birkaç saatlik davete katılmam. Yalnızca 1 yıllık anlaşmaya imza atarım" dedi.

ÜNLÜLERİN CEBİ DOLACAK!

Reklam yüzü olmak için de 1 milyon TL talep ettiği öne sürülen Sert'le anlaşamayan işletmeciler, teklifi Bodrum'la özdeşleşen diğer ünlü isimlere götürmeyi planlıyor. Her yazı Ege'nin incisi Bodrum'da geçiren Eda Taşpınar, Çağla Şıkel, Özlem Yıldız ve Serdar Ortaç'ın İrlandalı model eşi Chloe Loughnan gibi ünlü güzeller mekanların teklif götüreceği ilk isimler... Yaz gelince Bodrum plajlarında sere serpe uzanıp güneşlenen ve bronz teniyle her davette boy gösteren Eda Taşpınar'ın da reklam karşılığı çeşitli mekanlarda boy gösterme tekliflerine 50 bin TL'ye 'evet' dediği konuşuluyor... Anlaşılan bu yaz Bodrum'daki mekanlar arasında yaşanan rekabet, magazin ve sosyete dünyasının gözde isimleriyle internet fenomenlerinin cebini dolduracak!..

KOMŞU'YA AÇILDI

Kendi adını taşıyan markasıyla Türkiye'nin ardından yurt dışına da açılan Eda Taşpınar, Yunanistan'da kurduğu şirket sayesinde işlerini büyüttü. Bu yazı Mikonos'ta geçirecek olan Taşpınar, Yunan Adaları'nı gezip yeni ürünlerini tanıtacak. Güzel ikoncan, ayrıca Çeşme ve Bodrum'daki davetlere de katılıp servetine servet katmaya devam edecek.

HEM TATİL HEM PARA

Bu yaz Bodrum'da birbiri ardına açılan mekanlarda boy gösterip davete katılım için yüklü miktarda ücretleri ceplerine indirecek olan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan gibi ünlüler, bir taraftan da bedavaya tatil yapacak. Mekanların plajlarında deniz ve güneş keyfi yapan ünlü isimler bu anlarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşacak.