Bu yöntem şeytanın aklına gelmez!

Çanakkale'de artan borçları nedeniyle arabasına icra gelen bir kişi, filmlere konu olacak şekilde bir yöntem geliştirdi.

Bu yöntem şeytanın aklına gelmez!
Yeni Asır'da yer alan habere göre kendi arabasıyla aynı marka ve model olan bir otomobili kiralayan şahıs, kendi arabasını İstanbul'da parçalattıktan sonra plakalarını kiraladığı araca takarak çalındı süsü verdi. Bu şekilde kaskodan para almak isteyen şahıs ve kendisine yardım eden 2 kişiyi, oğlu O.Ş.K'nın ifadesi yakalattı. Kısa sürede olay yerine gelen Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı.

T.K. ile oğlu O.Ş.K'nin ifadesine başvuran ekipler, baba ve oğlunun şüpheli ifadeleri üzerine O.Ş.K.'yı yeniden sorguya aldı.

OĞLU İTİRAF ETTİ

Bu sırada olayı itiraf eden O.Ş.K'nın ifadesi doğrultusunda ekipler yeniden harekete geçti. Olayın şüphelisi T.K. Çanakkale'de, kiralık aracı İzmir'e teslim etmeye götüren C.Y. de Çanakkale- İzmir karayolu üzerinde yakalanıp gözaltına alındı. T.K'ya fikri veren S.T. ise İstanbul'da gözaltına alınıp Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.