Bucaspor bıçak sırtında

Nazilli maçı öncesinde düşme hattının 3 puan üstünde olan İzmir ekibi, yenilmesi halinde ateş hattına iyice yaklaşacak...

Bucaspor bıçak sırtında
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı son iki maçta Amedspor ile Konya Anadolu Selçukspor'a yenilerek düşme hattına iyice yanaşan Bucaspor, yarın Nazilli Belediyespor ile bıçak sırtında bir karşılaşma oynayacak. Sarı-lacivertli ekip, rakibini yenmesi halinde puan cetvelinde orta sıralara yükselecek ve biraz olsun nefes alacak. Aksi halde düşme hattında yer alan 16. sıradaki 10 puanlı Anadolu Üsküdar'ın kazanması halinde puanlar eşitlenecek. Teknik direktör Fatih Uygun, Nazilli Belediyespor ile zor bir maç oynayacaklarını, rakiplerini yenerek son iki maçta yaşanan olumsuz tabloyu da sileceklerini belirtti.

Takımda ciddi eksiklerin olduğunu ancak hiç bir mazeret üretmediklerini belirten Fatih Uygun, "Nazilli maçıyla birlikte düzlüğe çıkacağız. Bucaspor'u yeniden ayağa kaldıracağız. Sabırlı olmamız gerekiyor. Hedefimiz devre arasına 22 ile 25 puan arasında girmek. Oyunculara güvenimiz tam" şeklinde konuştu.

Affedildiler

Bucaspor'un kadro şişkinliği yüzünden kadro dışı bıraktığı oyuncular, Onur Yılmaz, Furkan Yıldırım, Alparslan Emre Çapar, Civar Çetin ve Samet Acar 1.5 ay sonra sarı-lacivertli ekibe geri döndü. 5 oyuncunun takımdan ayrı olarak özel olarak idman programıyla çalışmalara başladıkları ifade edildi. Bu arada yönetim, orta sahada yaşanan sıkıntılar üzerine 16 yaşındaki milli oyuncu Kerem Atakan Kesgin'i profesyonel yapma kararı aldı. Yönetimin genç futbolcuyla önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri