Bucaspor uzatmada güldü!

Fırtınalar bitime 6 dakika kala Ömer’in attığı golle 1-0 geriye düştü. Son dakikada Erkan’ın attığı golle eşitliği sağlayan İzmir temsilcisi uzatmaya giden maçta 115’te sahneye çıkan Hasan ile adını bir üst tura yazdırdı.

Bucaspor uzatmada güldü!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bucaspor, ligde de aynı grupta mücadele ettiği rakibi Sivas Belediyespor'u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlanırken, Bucaspor 115. dakikada Hasan'ın attığı golle güldü. İlk yarıda iki ekibin karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise goller vardı. 84. dakikada ani gelişen Sivas Bld. atağında orta sahadan aldığı topla hareketlenen Ömer'in ceza sahası dışından vurduğu sert şut ağlarla buluştu: 1-0. 90'da sol kanattan gelişen Buca atağında, Sertan'ın yaptığı ortaya ceza sahası içinde iyi yükselen Erkan Taşkıran, kafayla topu ağlara gönderdi. 1-1. Maçın normal süresi 1-1 bitti ve uzatmalara gidildi. 115'te Sertan'ın ortasında topu önünde bulan Hasan topu ağlara gönderdi: 1-2. Maçı 2-1 kazanan Buca, bir üst tura yükseldi. Bu arada maçın 45. dakikasında Sivas Belediyespor kalecisi Serkan ile çarpışan Burak beyin travması şüphesiyle özel bir hastaneye götürüldü.

Dün geceyi hastanede geçiren genç golcünün bugün İzmir'e döneceği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri