Bucaspor'da operasyon kapıda

Erzurum BŞB’den fark yiyen Buca’da yönetim Seven’den rapor isterken futbolculara ceza sinyali verdi.

Bucaspor'da operasyon kapıda
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bucaspor'da sıkıntılı günler yaşanıyor.

Takımın ligde oynadığı 4 maçın sadece 1'ini kazanıp 3'ünü kaybetmesi yöneticileri çileden çıkardı. 3-0'lık Erzurum BŞB yenilgisi üzerine başkan Çetin Kayışlı'nın yönetimi acilen toplaya çağırdığı teknik direktör İlker Seven'den de kötü gidiş nedeniyle rapor istediği öğrenildi.

Kayışlı, "Takımı, 65. dakikadan sonra sahada göremedik. Aksayan bir çok oyuncu vardı. Transferin önünü açmak için bütün imkanları seferber ettik. Ancak sonuç böyle olmamalıydı" dedi.

Acil önlemler alacaklarını ve futbolculara ağır para cezası vereceklerini söyleyen Kayışlı, "Erzurum BŞB karşısında mahalle maçlarında bile yenmeyecek goller yedik. Rakipten Fahri aynı şekilde üç uzun top attı, Halil İbrahim de aynı şekilde 3 gol attı. Bu bize hiç yakışmadı. Sorunu mutlaka çözeceğiz. Daha önümüzde 30 maç var karamsarlığı kapılmayalım ama Bucaspor, bu kadro ile daha iyi işler yapmak zorunda" dedi.

Bu arada yönetimin yapacağı toplantıda teknik direktör İlker Seven ile yola devam edilip edilmeyeceği konusunu da masaya yatıracağı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri