Bucaspor'dan vefa örneği!..

Beşiktaş maçında sakatlanan ve ameliyat olan genç futbolcu iyileşinceye kadar görev alan futbolcular gibi maç başı ve primlerden yararlanacak.

Bucaspor'dan vefa örneği!..

Bucaspor yönetimi, örnek bir davranışta bulundu. Sarı-lacivertli ekibin Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Beşiktaş'ı 2-1 yenerek elediği maçta sağ ayak bileğinden sakatlanarak ameliyat olan defans oyuncusu Emre Balak'a sahip çıktı. Sahalardan yaklaşık 2 ay ayrı kalacak olan futbolcuya iyileşine kadar maç başıyla galibiyet primi ödeyecek. Genç futbolcu böylece 8 maç başı ile takımın alacağı her primden de mahrum bırakılmayacak.

Yönetim ayrıca Emre Balak'a bir jest daha yapacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcuya sözleşme yenileme teklifinde bulunacak. Bu arada deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalan Bucaspor'da yüzler gülerken, uzatma dakikalarının son saniyesinde beraberlik golünü atan Hakan, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte ağlamaya başladı. Fenerbahçe'den kiralanan genç defans oyuncusu bu sezon ilk golünü atarken santrası yapılmayan gollerden biri olarak da tarihe geçti. Attığı golü rüyasında gördüğünü, maçın bitmesine saniyeler kala da atmasının Bucaspor açısından çok anlamlı olduğunu belirten Hakan, "İyi oynadığımız bir maçı kaybetmek istemiyorduk. Birden duygularım boşaldı. Rüyaya devam gollere selam" dedi.

ŞERAFETTİN ÇIRACI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri