Buca’yı korkutan tablo

Kastamonu 1966’ya konuk olacak Bucaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı son 15 maçta sadece küme düşen Mersin İY’nu yenebildi.

Buca’yı korkutan tablo
Yeni Asır'ın haberine göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma yolunda pazar günü Kastamonuspor 1966 ile hayati önem taşıyan maçta karşı karşıya gelecek Bucaspor'un deplasman karnesi taraftarı endişelendirdi. Sarılacivertliler bu sezon oynadığı 16 dış saha müsabakasında sadece 2 galibiyet alabildi.

Bu karşılaşmaların 11'ini kaybeden sarı-lacivertliler 3 kez de eşitliği bozamadı. Bucaspor son 15 deplasman maçında sadece küme düşmesi aylar önce kesinleşen Mersin İdmanyurdu'nu yenebildi. Ligin 2. haftasında da konuk olduğu Eyüpspor engelini aşan Fırtına, Kocaeli Birlikspor, Amed Sportif ve Keçiörengücü ile berabere kaldı.

Sarıyer, İnegölspor, Sancaktepe, Afyonspor, Menemen Bld, Etimesgut, Hatayspor, Tokatspor, Sivas Bld, Tuzlaspor ve Bodrumspor maçlarını puansız tamamlayan İzmir ekibi kalesinde 37 gol gördü. Teknik direktör Yüskel Kepoğlu, Kastamonu'yu yenmekten başka çarelerinin olmadığını belirterek, "Kader maçına çıkıyoruz, kazanacağız" şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri