Buğra Gülsoy da yapımcı oldu

Oyuncu Buğra Gülsoy, meslektaşları Burak Özçivit ve Tolgahan Sayışman gibi yapımcılığa soyundu. Kendi tiyatrosu olan başarılı oyuncu şimdi de kurduğu yapım şirketinden ilk sinema filmini çekmeye hazırlanıyor..

Buğra Gülsoy da yapımcı oldu
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre son dö­ne­min po­pü­ler isim­le­rin­den Buğ­ra Gül­soy, ek­ran­lar­dan ka­zan­dı­ğını ti­yat­ro ve si­ne­ma­ya ya­tı­rı­yor. Dizilerden bö­lüm ba­şı 30 bin li­ra ka­za­nan oyun­cu, mes­lek­taş­la­rı Ser­hat Teo­man ve Em­re Er­ka­n’­la bir­lik­te kur­du­ğu G.E.T. isimli ti­yat­ro­nun ar­dın­dan ay­nı adı ta­şı­yan bir film şir­ke­ti kur­du. Ti­yat­ro oyu­nu ola­rak yaz­dı­ğı hi­ka­ye­yi si­ne­ma fil­mi­ne çek­me­ye ka­rar ve­ren Gül­soy, ‘Ba­na Ar­tık Hic­ran De­’ di­zi­sin­de bir­lik­te oy­na­dı­ğı As­lı En­ve­r’­le pay­la­şa­cak.

Fil­min hem ya­pım­cı­sı hem se­na­ris­ti hem de baş­rol oyun­cusu olacak olan Gül­soy, tem­muz ayın­da ‘mo­to­r’ di­ye­cek. Yö­net­men­li­ği­ni Ser­dar Işı­k’­ın üst­le­ne­ce­ği film, viz­yo­na gir­dik­ten son­ra ti­yat­ro­da da sah­ne­le­ne­cek. Film­de, Yet­kin Di­kin­ci­ler, Ser­hat Teo­man ve Se­len Öz­türk de rol alacak.

AKIMI BURAK ÖZÇİVİT BAŞLATTI

Son dö­nem­de oyun­cu­luk­tan ya­pım­cı­lı­ğa ge­çen ün­lü isim­le­rin ba­şın­da Bu­rak Öz­çi­vit ge­li­yor. Oyun­cu­nun ‘Aşk Sa­na Ben­zer’ isim­li fil­mi 1 mil­yon 400 bin ki­şi ta­ra­fın­dan iz­le­ndi. Tol­ga­han Sa­yış­man da kur­du­ğu ya­pım şir­ke­tiy­le yaz ba­şın­da bir si­ne­ma fil­mi­nin çe­kim­le­ri­ne baş­la­ya­cak.

‘Senaryoları beğenmiyorum’

Bu­gü­ne ka­dar 3 si­ne­ma fil­min­de rol alan Gül­soy bu­nun ne­de­ni­ni ise şöy­le açık­la­dı: “Se­nar­yo yaz­ma­ya baş­la­dı­ğım için mi bil­mi­yo­rum ama ge­len se­nar­yo­la­rı be­ğen­mi­yo­rum. Si­ne­ma ka­lı­cı ol­du­ğu için se­çi­ci dav­ra­nı­yo­rum.”