Bülent Çavuşoğlu'nun süper haremi

İşadamı Bülent Çavuşoğlu, hızlı çapkın çıktı! Hâlâ evli olan ve bir yandan da Ajda Pekkan'la aşk yaşadığı söylenen Çavuşoğlu, Paris'te güzeller ordusu ile gezdi; işadamına toplam 14 kadın eşlik etti.

Bülent Çavuşoğlu'nun süper haremi
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre yasak aşk yaşadığı iddia edilen Ajda Pekkan yüzünden Tuğçe Eyilik'in boşanma davası açtığı Bülent Çavuşoğlu, çapkınlıkta hız kesmiyor. Süperstar'la sarmaş dolaş pozlarının ortaya çıkmasının ardından KVK Genel Müdürlüğü görevinden alınan sosyetik işadamı, geçtiğimiz günlerde tek başına Fransa'nın yolunu tuttu. Paris'in birbirinden lüks mekanlarında boy gösteren Bülent Çavuşoğlu'nun yanından ise güzeller ordusu eksik olmadı. Deyim yerindeyse kendisine Paris'te harem kuran ünlü işadamı, etraftaki tüm erkekleri kıskandırdı.

PARİS'TE HAREM KURDU

Hotel Costes'te gündüz saatlerinde keyif çatan Bülent Çavuşoğlu'na aralarında mankenlerin de bulunduğu tam 6 güzel eşlik etti. Çavuşoğlu, bu günün ertesi akşamında ise yine Paris'in gözde mekanı La Petite Maison de Nicole'de eğlendi.

Sosyetik işadamının bu felekten gecesinde de yanında tam 8 güzel vardı. 1 haftalık Paris tatilinde birbirinden farklı güzellerle boy gösteren Çavuşoğlu'nun kurduğu hareme Ajda Pekkan'ın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Bir yandan Süperstar'la yasak aşk yaşadığı konuşulan diğer yandan da boşanma davası süren sosyetik işadamının Paris'teki halleri ise Bülent Çavuşoğlu için "Süper çapkın" dedirtti.