Bülent Ersoy Lerzan Mutlu'dan özür diledi!

Bülent Ersoy davalık olduğu Lerzan Mutlu'nun sunduğu Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı.

Bülent Ersoy Lerzan Mutlu'dan özür diledi!
MedyaRadar'da yer alan habere göre 17 Mayıs 2016'da hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın vefatından sorumlu tuttuğu Lerzan Mutlu’yla davalık olan Bülent Ersoy'un canlı yayına bağlanması sosyal medyada günün konusu oldu.

Annesi ve kendisinin 3 ay boyuncu gözyaşı döktüğünü söyleyen Lerzan Mutlu, başlarda yayını terk etmek istese de izleyicilere ve programdaki arkadaşlarına saygısızlık olmaması için yayına geri döndü.

Bülent Ersoy'un uzun uzun kendisini ifade ettiği programda ''Allah'tan başka kimseden korkmuyorum. Ben kırmak isteseydim, ağlatmak isteseydim bütün yayınlara bağlanırdım. Az çok lafım da dinlenir. Bir atımda bulunduğumu duydunuz mu? Bu konuda yorum yaptım mı? Hayır. O bana anası diyordu. Anası ona bağırmıyor mu?'' şeklinde konuştu.

LERZAN MUTLU GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Lerzan Mutlu'nun o sırada gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti.

Bülent Ersoy'un ardından konuşan Lerzan Mutlu, ''Bacak kadar kadınım. Sizin üzerinizden beni yıkmaya çalıştılar. Benim canımın yanmasına siz sebep oldunuz. Büyük bir isim olduğunuz için buna sebep oldunuz.'' dedi.

Lerzan Mutlu'nun Ersoy'a ''Sizi hiç affetmeyeceğim'' sözünden sonra ise Ersoy, ''İnsanları Alah affeder, insanlar değil'' yanıtını verdi.

Bülent Ersoy, programın son dakikalarında Lerzan Mutlu'yla bir anısını paylaştı. “Uçakta bir gün gidiyoruz. Ne sürdün ağzına dedim. Ay Bülent Hanım, bu bizim oranın ruju dedi, hemen size vereyim dedi.”

Bülent Ersoy'un sözleri ardından aylardır kanlı bıçaklı olan ikilinin barışıp barışmayacağı merak ediliyor.

BÜLENT ERSOY LERZAN MUTLU'YA NE DEMİŞTİ? (VİDEO LİNKİ)

"Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. Hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek... Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım."

Bugünkü yayından görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..