Bülent Ersoy’dan "altın kaplamalı" açıklama

Yeni yıla Gaziantep'te yer alan bir mekanda kendisine özel olarak hazırlanmış tahtıyla birlikte giren Diva Bülent Ersoy sahneye çıkmadan önce yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Bülent Ersoy’dan "altın kaplamalı" açıklama

Giyim kuşamı ve pahalı takılarıyla magazin sayfalarını süsleyen Bülent Ersoy, konser öncesi kulisinde 2.Sayfa'yı ağırladı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Ersoy, Suadiye’de oturduğu apartman dairesiyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gürültüye tahammül edemediğini ve yalnız başına yaşadığını söyleyen Bülent Ersoy, aynı zamanda güvenliğine ne kadar önem verdiğini göstermek adına evinin bir kasa gibi korunduğunu ve kapısında şifre olduğunu söyledi. Kendisine yöneltilen ‘Evinizde pek çok eşyanın altın olduğu söyleniyor siz bu konuda ne demek istersiniz?’ şeklindeki soruyu yanıtsız bırakmayan Bülent Ersoy “Eh yalan sayılmaz belki her şey olmasa da bazı yerler altın kaplama, özellikle evimdeki tuvalet ve banyo musluklarının altın kaplama olduğunu söyleyebilirim, ancak taş falan yok değerli taşları sadece takı olarak kullanmayı seviyorum” açıklamasında bulundu.

“TARKAN NAZİK ÇOCUK”

Kendisine Tarkan’la yapacağı düet hatırlatılan Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl çok konuşulan ve bir türlü gerçekleşmeyen düetle ilgili olarak “Tarkan geçtiğimiz gün aradı ve gönül koyar gibi sordu düet ne olacak diye… Eh çocuk nezaketinden oturduğun yerde kaldın da diyemiyor. Ama bu defa Allahtan bir mani olmazsa yeni yılın ilk haftalarında bu düeti gerçekleştireceğiz” dedi.

“TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR”

Kendisine bir tiyatro oyununda kendi taklidini yapan Yılmaz Morgül’ün sorulması üzerine Bülent Ersoy ilk olarak “O çocuk tiyatro mu yapıyor?” şeklinde bir tepki verdikten sonra Yılmaz Morgül’ün kendi taklidini yapmasıyla ilgili olarak “Taklitler aslını yaşatır, iyi huylu saygılı bir çocuktur. Şimdi kötü bir şey söylemeyeceğim” yorumunda bulundu.