Bülent Ersoy'un sağlık durumu nasıl?

Uçankuş TV'de Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer'in sunduğu "Magazin Merkezi"ne telefonla bağlanan yapımcı Fevzi Siverek; Bülent Ersoy'un sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Bülent Ersoy'un sağlık durumu nasıl?

Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek açıklamasında şunları kaydetti: "Bülent Ersoy gayet sağlıklı. Böbreğinde bir taş var ve bu taşın doktorların gözetiminde düşürülmesi için bir tedavi sürecinde. Bülent Hanım tezcanlı bir hanım. 'Hastanede dinleneyim bir yandan da tedavimi olurum' dedi. Kendisi hastanede ama durum gazetelerde yazıldığı gibi değil. Bülent Ersoy'un ciğerinde leke olduğu; ayaklarında yaralar olduğu doğru değil.

Yıllar önce trafik kazası geçirdiği için ayaklarındaki rahatsızlık zaman zaman nüksediyor ama tedavilik bir durumu yok. Yine yıllar önce Adana'da sahnede geçirdiği üzücü olay nedeniyle tek böbreğini kaybetmişti. Doktorlar o yüzden daha da dikkatli bir şekilde taşı düşürmeye çalışıyorlar. Yuttuğu taş pırlanta taş çıktı.

Bülent Hanım'ın cumartesi akşamı konseri var. İşinin başında olacak. Hastaneden bu gece ya da yarın sabah taburcu olabilir. Çıkışında muhabirlere gerekli açıklamayı yapacaktır.."