Bülent Ersoy'un şaşırtan kahvaltı mönüsü

Bir oturuşta yediği yemeklerle sürekli gündem olan Bülent Ersoy'un kahvaltı mönüsü de belli oldu. Diva, sabahları köfte, börek, pastırma, helvayı çay ve ayranla birlikte tüketiyor!

Bülent Ersoy'un şaşırtan kahvaltı mönüsü
Takvim'de yer alan habere göre yediği yemeklerle sık sık gazete manşetlerine taşınan Bülent Ersoy, yine görenlerin ağzını açıkta bıraktı! Bir oturuşta 2 buçuk kilo kırmızı et yediği için aylarca konuşulan Diva'nın kahvaltı mönüsü de belli oldu. Ünlü sanatçı, önceki gün Antalya'da kaldığı otel odasında kahvaltı yaparken görüntülendi.

SABAH SABAH KÖFTE-AYRAN!

Bülent Ersoy'un yatağının üzerine kurulan 'kahvaltı mönüsünde' deyim yerindeyse bir kuş sütü eksikti. Önce herkes gibi peynir ve ekmeğini çayla tüketen Diva, ardından iştahının açıklığını konuşturdu. Pastırma ve börek yiyen ünlü sanatçı, bunlarla doymayınca çareyi köfte yemekte buldu. Çayı bırakıp ayran içmeye başlayan ünlü sanatçı, kahvaltısını ise yediği helvayla tamamladı. Neredeyse tüm 1 günde yenilen besinleri tek bir öğün yani kahvaltıda tüketen Bülent Ersoy'un bu günün devamında ise neler yediği merak konusu oldu.

YEME REKORLARI BİTMİYOR

Bu arada misafirliğe giderken bile sucuğunu pastırmasını yanında götüren Diva'nın daha önce gündeme gelen 'dev mönü' haberleri şöyle: Bir gece yarısı gittiği Etiler'deki Marmaris Büfe'de tek seferde 12 adet hamburger yemişti. Ortaköy'de bulunan bir gece kulübüne karnı acıkınca mantı sipariş eden Diva, bir oturuşta 3 tabak mantı yedi. Geçtiğimiz yıllarda sucuk ekmekle uçağa binen Diva, yine Almanya'daki bir otel odasındaki ütüde bir kangal sucuğu pişirip afiyetle yemişti.