Burak Deniz'den Büşra Develi'ye görülmemiş nispet!

Burak Deniz, Yiğit Kirazcı ile yeni bir aşka yelken açan Büşra Develi’ye nispet yaptı. Ünlü oyuncu, ikilinin aşk bombası patladıktan hemen sonra 1 ay önce adının anıldığı Deniz Dede ile Berlin tatiline çıktı. Bu tatili de Instagram’da ilan etti.

Burak Deniz'den Büşra Develi'ye görülmemiş nispet!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre güzel oyuncu Büşra Develi'nin meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından Burak Deniz'den nispet gecikmedi. Deniz'le 3 yıllık aşkı Haziran'da biten Develi, kısa süre önce gönlünü 2015'te de adının anıldığı Yiğit Kirazcı'ya kaptırdı. İkilinin aşkı ise 25 yaşındaki güzel oyuncunun Kirazcı'nın evindeki koltuktan yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı.

DOSTLUK DA BİTTİ

Aşk bombası patlayınca Deniz de geçen ay Cihangir'de görüntülendiği ve "Kız arkadaşım" dediği yapım koordinatörü Deniz Dede ile nispet tatiline çıktı. Yılbaşı için Berlin'e giden ikiliye Deniz'in rol arkadaşı Mehmetcan Mincinözlü ile eşi eşlik etti. Ünlü oyuncunun Büşra Develi'nin yeni bir ilişkiye başladığı haberinin hemen ardından kız arkadaşıyla Berlin'e gitmesi "Burak'tan nispet" dedirtti.

Burak Deniz'den Büşra Develi'ye görülmemiş nispet!

Bu arada dostça ayrıldıklarını söyleyen ikili, birbirlerini sosyal medyada takibi bırakmıştı.

Burak Deniz'den Büşra Develi'ye görülmemiş nispet! - Resim : 2

Büşra Develi ise teselliyi Yiğit Kirazcı'da buldu. Aşk, Develi'nin Kirazcı'nın koltuğunda paylaşım yapmasıyla ortaya çıkmıştı.