Burak Yılmaz ile ilgili şaşırtan iddia

Burak Yılmaz’a boşanma davası açan İstem Yılmaz’ın, bu kararı almasının ardında başka gerçeklerin yattığı konuşuluyor. İstem Yılmaz‘ın, futbolcunun kariyerinde yaşadığı her çöküşte ayrılmak istediği iddia edildi.

Burak Yılmaz ile ilgili şaşırtan iddia
Bu iddia çok konuşulur!

Akşam'da yer alan habere göre
geçen hafta Çin’in Beijing Gouan takımında top koşturan Burak Yılmaz’ın, eşi İstem Yılmaz’a şiddet uyguladığı haberleriyle çalkalanmıştı.

İstem Yılmaz, vermiş olduğu dilekçelerde ikinci çocuklarına hamile olduğu dönemde eşinden dayak yediğini söylemişti. Bu iddiaların doğru olup olmadığı tartışılırken kulislerde ikili için farklı bir gündem vardı.

Çin’de ağır bir sakatlık geçiren ve kariyerinde zor günler geçiren Burak’ın bu düşüşü, İstem Yılmaz’ın böyle bir karar almasında etkili olduğu söylendi.

Bu düşüncenin altında yatan nedenler ise geçmişe dayalı!

Bir dönem Fenerbahçe takımında oynayan Burak Yılmaz, kariyerinde bekleneni veremeyince düşüşe geçmiş, İstem Yılmaz da kına gecesi öncesinde nişan atmıştı. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçen Yılmaz, Trabzonspor, ardında da Galatasaray ve milli takımda oynayarak yıldızını yeniden parlattı.

İstem Yılmaz, bu başarılı atakların ardından Burak Yılmaz ile barışıp, evlilik kararı aldı. Günümüze gelirsek Çin’de ağır bir şekilde sakatlanan ve kariyerinde yine bir düşüşe Burak Yılmaz’a İstem Yılmaz bu kez şiddeti gerekçe göstererek ayrılmak istemesi akıllarda soru işareti bıraktı.
Konular Spor Haberleri