Burak Yılmaz'dan Fatih Terim'e gönderme!

Çin Ligi takımlarından Bejing Guoan'da forma giyen futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Burak'tan Terim'e gönderme!
Hürriyet'te yer alan habere göre Burak, Fatih Terim'in takım kaptanı Arda Turan'ın yanı sıra kendisi ve Selçuk İnan'ı milli takıma almamasıyla ilgili sorular üzerine, şöyle konuştu:

"ARDA GEREKLİ ŞEYLERİ SÖYLEDİ"

"Hocamızı, milli takımımızı, arkadaşlarımızı kötü duruma düşürmek, eleştirmek bize yakışmaz. Arda zaten konuştu ve gerekli şeyleri söyledi. Ben de yeri ve zamanı geldiğinde konuşurum. Şu anda iki tane çok önemli maçımız var. Hem arkadaşlarımız hem de ülkemiz için konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum ama bu benim söyleyecek bir şeyim olmadığı anlamına gelmiyor.

Sadece yeri ve zamanı değil. Kişiler önemli değil. Hepimiz ülkemizin, milli takımımızın arkasında olmamız lazım. Milli takıma başarılar diliyorum. Olup olmamak çok önemli değil. Önemli olan desteklemektir. Biz de dışarıdan duamızla destekliyoruz."


"ASLA PRİM ALMADIM"

Milli takımda prim tartışması yaptıklarıyla ilgili iddiaların kendisini rahatsız ettiğini belirten Burak, "Asla prim almadım ama bir kere bile lafını etmedim.

ARDA'NIN SAVUNDUĞU ŞEY BAŞKADIR"

Arda, benim hakkımı da savunmamıştır. Arda'nın savunduğu şey başkadır. Bunu yeri geldiği zaman en ince ayrıntısına kadar söyleyeceğim ama şu an zamanı değil. Bunun böyle olmadığını zaten herkes biliyor."
ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu, milli takıma küsmesinin söz konusu olmayacağını vurgulayarak, "Milli takıma çağrılmak şereftir. Milli takım, namustur, ülke ve bayraktır. Hepimiz göreve hazırız." dedi.
Konular Spor Haberleri