Burçin Orhon'un kızı yıllar sonra konuştu

Burçin Orhon “Aramızda kızımızla ilgili bir anlaşmazlık oldu, o nedenle görüşmüyoruz” derken, 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Robyn Sherrard da babasıyla görüşmeyi düşünmediğini söyledi.

Burçin Orhon'un kızı yıllar sonra konuştu
Hürriyet'ten Müge Serçek Biroğlu'nun haberine göre konser için Türkiye’ye gelecek olan İrlandalı şarkıcı Johnny Logan’ın, eski nişanlısı Burçin Orhon ve kızları Robyn Sherrard ile görüşüp görüşmeyeceği merak konusu oldu. Anne-kız, Logan’ın uzun süredir kendileriyle konuşmadığını söyledi.

Bir dönemin ünlü dansçılarından Burçin Orhon, 1987 yılında İrlandalı şarkıcı Johnny Logan ile nişanlanmıştı. Çiftin bu ilişkiden bir kızları oldu. Ancak Orhon, Logan’la ayrıldıkları için kızları Robyn Sherrard’ı tek başına büyüttü. Johnny Logan’la uzun zamandır görüşmediklerini söyleyen Burçin Orhon, yarın İstanbul’da konser verecek olan eski nişanlısının Türkiye’ye geleceğinden de haberdar olmadıklarını söyledi.

İLETİŞİMİ KESTİ

Burçin Orhon “Aramızda kızımızla ilgili bir anlaşmazlık oldu, o nedenle görüşmüyoruz” derken, 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Robyn Sherrard da babasıyla görüşmeyi düşünmediğini söyledi: “Babamın geleceğinden haberim yoktu. Pek görüştüğümüzü söyleyemem. En son 2009 yılında Türkiye’ye geldiğinde görüşmüştük. Daha sonra birkaç kez telefonlaştık ama kendi rızasıyla iletişimi kesti. O yüzden bu gelişinde de görüşeceğimizi sanmıyorum.”