Burçin'in gözü İlker'in cep telefonunda!

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, önceki gün Bodrum’da günlüğü 12 bin TL’ye kiraladıkları teknede görüntülendi. Kaleli telefonuyla mesajlaşırken güzel aşkının onu göz ucuyla takip etmesi ‘007 Burçin’ dedirtti.

Burçin'in gözü İlker'in cep telefonunda!
Takvim'in haberine göre yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikte olan Burçin Terzioğlu'yla sevgilisi İlker Kaleli, sonunda ortaya çıktı. Rol aldıkları dizinin final yapmasıyla yurt dışında uzun bir tatile çıkan ikili, sosyal medya paylaşımlarında gittikleri yerleri sır gibi saklıyordu. Bodrum'da mavi tura çıkan ikili, önceki gün Turgutreis'te demirledikleri gulette görüntülendi. Kiraladıkları günlüğü yaklaşık 3 bin euro'luk (12 bin TL) gulette baş başa tatil yapan ünlü çiftten Burçin Terzioğlu, sıcaktan bunalınca kendini Ege'nin serin sularına attı. Güzel oyuncu, denize girmek için aşağı inerken sevgilisi Kaleli'nin "Dikkat et meleğim" diyerek seslendiği duyuldu. Terzioğlu, deniz keyfi yaparken Kaleli de elinden telefonunu düşürmedi.

HER KADIN GİBİ...

Kısa süre sonra sudan çıkan Burçin Terzioğlu, bir yandan havluyla kurulanırken bir yandan da her kadın gibi sevgilisinin kiminle mesajlaştığını kontrol etti.

Burçin'in gözü İlker'in cep telefonunda!

Göz ucuyla Kaleli'yi izleyen güzel oyuncu, sevgilisinin arkasından iki kez geçip telefonuna baktı. Kendisinden 4 yaş küçük sevgilisiyle evlenecekleri konuşulan 37 yaşındaki güzel oyuncunun aşkını göz hapsine alması da "007 Burçin Bond iş başında" esprileri yaptırdı.

Burçin'in gözü İlker'in cep telefonunda! - Resim : 2