Burcu Esmersoy, Aslışah Alkoçlar'a 'orta parmağını' gösterdi!

Geçtiğimiz haftalarda Çeşme’de pişti olan Aslışah Alkoçlar ile Burcu Esmersoy arasında seviyesiz bir tartışma çıktı. İddiaya göre ikiliyi dostları zor sakinleştirdi.

Burcu Esmersoy, Aslışah Alkoçlar'a 'orta parmağını' gösterdi!
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre birbirine düşman kesilen Aslışah Alkoçlar'la Burcu Esmersoy arasındaki gerginlik iyice tırmandı. Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de pişti olan ikili arasında kılıçlar çekildi. Şeyma Subaşı'yla oturan Esmersoy'u görünce gerilen Alkoçlar, iddiaya göre sunucuya laf attı.

Orta parmak işareti!..

Burcu Esmersoy'un Aslışah Alkoçlar'ın tacizini sürdürmesi üzerine Alkoçlar'a 'orta parmak hareketi' yaptığı iddia edildi. Bu arada güzel sunucuya öfkesi bir türlü dinmek bilmeyen sosyetik güzelin, Burcu Esmersoy'la denk gelmemek için herhangi bir davete katılmadan ya da mekana gitmeden "Burcu geliyor mu?" diye sorduğu konuşuluyor...

LONDRA'YA YERLEŞİYOR

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Alkoçlar, master yapmak için Londra'ya gideceğini ve Türkiye'ye bir daha dönmeyeceğini söyledi.

İddialara göre; son yıllarda manşetlerden inmeyen sosyetik güzeli objektiflerden uzak tutmak isteyen Alkoçlar Ailesi'nin bu kararda etkisi büyük.