Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz nikahlanıyor!

2006'da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano'nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan ve bu yüzden yoğurdu fazlasıyla üfleyen Burcu Esmersoy'dan sürpriz karar...

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz nikahlanıyor!
Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısı...

Flaş... flaş... flaş... Size bomba bir haberim var! 2006'da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano'nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan ve bu yüzden yoğurdu fazlasıyla üfleyen Burcu Esmersoy'un ikinci kez evleneceğini öğrendim!

Şimdiye kadar iki kez evliliğin eşiğinden dönen, evlilikten her zaman uzak kalacağını söyleyen Esmersoy'u, 12 yıl sonra nikah masasına oturmaya ikna eden kişi, geçtiğimiz yaz başından beri flört ettiği işadamı Berk Suyabatmaz. "Hayatımda hiç olmadığı kadar mutluyum" diyen Burcu Esmersoy ile Berk Subayatmaz, düğün tarihlerini bile belirlemiş.

HIZLI ÇAPKIN İLK KEZ DAMAT OLACAK

Sosyete kulislerinde konuşulanlara göre aşıklar, hayatlarını birleştirmek için Mayıs ayında karar kılmış. Düğünün yerini ve tam zamamını öğrenemedim ama yılbaşı arifesinde küçük bir dünya turuna çıkan ve şimdilerde Yeni Zellanda'da olan aşıklar, ilişkilerini resmileştirmeye kesin karar vermiş.

BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...