Burcu Esmersoy'dan 8 yıl sonra gelen itiraf!

Burcu Esmersoy, 8 yıl önce yuvasını yıktığı iddia edilen manken Selda Car'la ilgili ilk kez konuştu ve "O hanımefendi değil, bambaşka bir isimdi. Üstüne üstlük evli bir bayandı" dedi.

Burcu Esmersoy'dan 8 yıl sonra gelen itiraf!
Güneş'in haberine göre Burcu Esmersoy, Formula 1 yarışlarında tanışıp 2005 yılında Paris'te evlendiği Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'nun idiia edildiği gibi kendisini manken Selda Car'la değil, evli bir kadınla aldattığını itiraf etti.

Hülya Avşar'ın programında 7 yıl önce boşandığı eşiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Esmersoy, şöyle konuştu: "Eşim benimle İstanbul'da yaşamaya karar verince şımardı. Çok yoğun çalışıyordum. Eşimin aklı başka tarafa kaydı. Bir süre görmemezlikten geldim. O sırada bambaşka yalan haberle birisinin ismi geçti. Fırsat çıkmışken bunu söyleyeyim. Ben de kendisinden özür diledim. O bayan da çok zor duruma düştü.

Bambaşka bir isimdi. Üstüne üstlük evliydi. O dönem anneme ağır bir hastalık teşhisi kondu. Eşimden yardım istedim ama o kız arkadaşıyla Nice'e tatile gitmeyi uygun gördü. O tatildeyken evdeki eşyaları aldım. Çünkü hepsini ben almıştım. Dönüşte de boşanmak istediğimi söyledim."